Teams For Education

Utbildning för lärare i Teams for Education

 Teams är en samarbetsyta anpassad för skolverksamhet i Microsoft Office 365. Här kan lärare och elever samarbeta på ett bra sätt, antingen ämnes- eller klassvis. Lärarna kan välja att lägga till kanaler, tabbar eller andra funktioner som gör Teams ännu smidigare och överskådligt. Exempel på dessa är Haldors plagieringskontroll genom Urkund eller lärplattformens planerings-, uppgifts- och bedömningsmoduler där kunskapskrav finns integrerade. Allt detta för att underlätta lärare och elevers arbetssituation!

Utbildningsinsatsen består av att vi tillsammans går igenom alla de funktioner som finns i Teams for Education, givetvis anpassat efter just era behov. Vi förklarar hur lärare administrerar i Teams och hur de kan skapa grupper för olika syften (klassvis, ämnesvis osv.) och hur de lägger till samt tar bort medlemmar. Därefter tittar vi närmre på hur uppgifts- samt planeringsfunktionerna fungerar och hur lärare och elever kan arbeta med Teams i förhållande till hela Office365-paketet.

Utbildningen pågår i ca 2 timmar. Rekommenderas för lärare inom grund- och gymnasieskola, universitet och högskola.

Haldors utbildningar genomförs av certifierade och legitimerade lärare och utgår från skolornas behov. Vi kommer gärna till er skola!

 

Intresseanmälan, utbildning för lärare i Teams for Education

Fyll i dina kontaktuppgifter och vilken utbildning du är intresserad av så hör vi av oss!

Ditt namn (*)

Din epost (*)

Ämne (*)

Telefonnummer (*)

Ditt meddelande

Fyll i bokstäverna för att förhindra skräppost:
captcha