skip to Main Content

Om Haldor

Microsoft Office 365  har en mängd verktyg för skola och företag och lanserar kontinuerligt nya funktioner. Det är Microsofts styrka. För många kan det upplevas som svårt att få en överblick över all denna mångfald av kommunikationsvägar och möjligheter till informationshantering.
Därför finns Haldor.

Haldors moduler fungerar med alla enheter då det är en lärplattform i Office 365 som utgår från en sida, ett nav, där elever, personal och vårdnadshavare får tillgång till all relevant skolinformation. Haldor är enkelt att hantera, lätt att lära sig och anpassningsbart. Haldor utgår från Mobile First, där alla funktioner fungerar i alla typer av mobila enheter och information blir därför lättåtkomlig och användarvänlig oavsett enhet. Vi arbetar mot samtliga skolformer och anpassar plattformen utifrån behov, förutsättningar och önskemål.

Med Haldor sparar ni värdefull tid. Användare får en överblick över skolsituationen och kommunikationen mellan parterna underlättas och tydliggörs. Undervisningen gynnas av de möjligheter till anpassningar som kan göras, för alla individer oavsett behov. Haldor gör det möjligt för en detaljanpassad, stödjande och tillgänglig digital miljö i en skola för alla.

Har ni Office 365 kan ni börja använda Haldor idag. Våra medarbetare har lång erfarenhet, med ständigt uppdaterad teknisk- och pedagogisk kompetens. Det gör oss helt unika på marknaden. Vi erbjuder kvalificerad rådgivning och utbildning för skolor inom digitalisering, teknik och lärandeverktyg. Kontakta oss på Haldor, vi vill hjälpa till att digitalisera Sveriges skolor!

Här kan du ladda ner vår logotyp för användning vid samarbeten, marknadsföring och artiklar.

Haldors logotyp

Om oss

Alla som arbetar på Haldor har skolbakgrund i olika former. Vi har arbetat som lärare, projektledare, IT-ansvariga och lärarutbildare både direkt och indirekt. Flera inom bolaget har en bakgrund som IT-tekniker från olika skolor.

Genom våra kunskaper och förståelse om skola kan vi stötta er i hela IT-processen. Erfarenhet från att ha arbetat med barn med andra behov av stöd, gör att vi tänker i enkla och tydliga strukturer.

Våra systemutvecklare har lång erfarenhet av att utveckla i Microsofts miljöer och har står vana av molnlösningar i Azure. De är utbildade och certifierade inom GDPR och det vi utvecklar följer Microsoft och GDPRs riktlinjer.

Vi är certifierade att utbilda inom alla verktyg i Microsoft Office 365 samt Minecraft Education Edition.

Microsoft in education global training partnerHaldor Silver Microsoft Partner

Kontakta oss

Sara Zetterberg VD Haldor

Sara Zetterberg

Sara är VD på Haldor och ansvarar för försäljning och marknadsföring.…

Joakim Henriksson Utbildning Support Haldor

Joakim Henriksson

Joakim jobbar som projektledare, utbildare och nära kunden i en utvecklingsprocess.…

Jarle Skogheim Utvecklare CEO Haldor

Jarle Skogheim

Jarle har 15 års erfarenhet av mjukvaruutveckling och arkitektur och har…

Daniel Wahlgren Support Utbildning Haldor

Daniel Wahlgren

Daniel är teknisk konsult inom server och molntjänster. Han har 15 års…

Andreas Farkas Support Teknik Haldor

Andreas Farkas

Andreas är tekniker och säljare med vikt på molntjänster. Andreas har 25…

Victor Ivering Support Teknik Haldor

Victor Ivering

Viktor är teknisk konsult och jobbar med användarsupport och teknikuppdrag på…

Peter Olofsson - Utbildningsansvarig Haldor

Peter Olofsson

Peter Olofsson är utbildningsansvarig på Haldor. Ring Peter om du är…

Back To Top