skip to Main Content
Office 365 I Skolan – Grundkurs/Avancerad

Office 365 i skolan – Grundkurs/Avancerad

Microsoft Office 365 är en samlingsplats för flertalet olika funktioner och applikationer från Microsoft. Om er arbetsplats nyligen infört- eller planerar att införa- Office 365 på skolan/arbetsplatsen så kan grundkursen vara lämplig som inledande kompetensutvecklingsinsats.

Har Office 365 använts en längre tid kan vi skräddarsy en avancerad utbildning utifrån behov och kunskapsnivå. Utbildningsinsatsen kan exempelvis bestå av: hur lärare och elever hanterar mail, kalender (inklusive delade kalendrar), kontakter, liksom lagring och delning av dokument i OneDrive och SharePoint. Skype för företag är ett verktyg i Office 365 som förenklar all digital kommunikation. I Skype för företag-utbildningen kan vi illustrera hur ni kan arbeta med interaktiva, digitala möten med personal som kanske inte är på plats fysiskt. Det finns oerhört mycket potential att utnyttja. Slutligen så kan ni också få utbildning i alla möjliga applikationer som finns inbakade i Office365-licensen.

Haldors utbildningar genomförs av certifierade och legitimerade lärare och utgår från skolornas behov. Vi kommer gärna till er skola!

Intresseanmälan, utbildning i Office 365 i skolan

Fyll i dina kontaktuppgifter och vilken utbildning du är intresserad av så hör vi av oss!

Ditt namn (*)

Din epost (*)

Ämne (*)

Telefonnummer (*)

Ditt meddelande

Jag godkänner att den data jag lämnar sparas i enlighet med den Integritetspolicy som gäller för Haldors tjänster

Fyll i bokstäverna för att förhindra skräppost:

Back To Top