skip to Main Content
Microsoft Stream

Microsoft Stream för Office 365

 Att påstå att videodelning är ett kraftfullt sätt att kommunicera samt utbyta information på är en smärre underdrift. I Office 365 har Microsoft introducerat sitt egna sätt att dela interna videos på. Genom att bygga upp en intern portal på arbetsplatsen/skolan så kan ni tillsammans publicera och dela olika videos med varandra. Styrkan i detta är att videorna enbart finns tillgängliga för de personer som ingår i skolan/organisationen.

I skolan kan just videouppladdning på externa hemsidor vara ett problem, då risken i sådana situationer är att personer kan offentliggöras på ett sätt som inte var meningen i början. Genom för Microsoft Stream för Office 365 kan en skola exempelvis lägga upp videos från utflykter, undervisningssituationer eller annat och dela dem med alla lärare och elever. Det finns givetvis flertalet pedagogiska styrkor med detta, då det är lätt att synkronisera Microsoft Stream med andra applikationer i Office 365 såsom exempelvis Teams.

Utbildningsinsatsen fokuserar på hur ni som skola/organisation kan använda er av Stream för Office 365 som portal för videouppladdning. Det är enkelt, säkert och pålitligt, samt att ni alltid kommer åt alla videos oavsett vilken enhet ni befinner er på!

Utbildningen genomförs av legitimerade lärare och utgår från skolornas behov. Vi kommer gärna till er skola!

Intresseanmälan, utbildning för lärare i Microsoft Stream för Office 365

Fyll i dina kontaktuppgifter och vilken utbildning du är intresserad av så hör vi av oss!

Ditt namn (*)

Din epost (*)

Ämne (*)

Telefonnummer (*)

Ditt meddelande

Jag godkänner att den data jag lämnar sparas i enlighet med den Integritetspolicy som gäller för Haldors tjänster

Fyll i bokstäverna för att förhindra skräppost:

Back To Top